Hur går det till att komma ny?

Vi finns på Kungsporten i Huskvarna. När du kommer ny till oss går du in genom de stora dörrarna och rakt fram till receptionen för "Simson Kungsportens friskvårdcenter" Där frågar du efter ledare för Viktiga barn och ungdomar. Glöm inte att kolla med oss först om det finns lediga platser till den träningsaktivitet som du tänkt delta på, lättast gör du det genom att mejla till viktigabarn@kungsporten.com eller ringa 036-38 97 67.

Kontakta oss

 

Barn och ungdomar berättar:

Så här beskriver barn och ungdomar hur det är att komma till Viktiga barn och ungdomar första gången.

Tjej 14 år:
Hur var det att komma till Kungsporten första gången?

Det kändes pirrigt första gången, man visste inte riktigt vad det va. Men jag tänkte att det inte skadar att prova. Jag tyckte träningen var kul, så jag fortsatte.

Beskriv en träning.
På träningen brukar vi ibland spela basket, vi brukar ha uppvärmning sen lite andra grejor. Sen ibland tränar vi styrka. Sen stretchar vi och sist äter vi frukt.

Varför tycker du man ska träna på Kungsporten?
Jag tycker att man ska börja för det är kul.

Kille 18 år:
Hur var det att komma till Kungsporten första gången?

Det var pirrigt att komma till Kungsporten första gången. Men jag blev varmt välkommen av alla och på fyra år har jag aldrig vantrivts.

Beskriv en träning.
Under träningarna så kör vi alltid någon sport eller uppvärmning som alla kan vara med på och alla tycker är kul. Vi stöttar varandra och peppar varandra så gott det går.

Varför tycker du man ska träna på Kungsporten?
Jag tycker att man ska träna på Kungsporten för att gemenskapen är på topp vilken dag som helst och man är alltid välkommen. Träningarna är jätteroliga och man blir alltid trött efteråt.

Tjej 15 år:
Hur var det att komma till Kungsporten första gången?

Jag var rädd att gå hit första gången. För jag var rädd för hur folk skulle reagera på min storlek. Det jag kommer ihåg från första gången är att jag möttes av ett stort och vänligt leende från en av ledarna.